Για τηλ. παραγγελίες +30 210 27.74.701

  
 x 

IBEA

Εγγυόμεθα άμεση παράδοση, των μηχανημάτων στο χώρο σας,καθώς και την άρτια τεχνική κάλυψη.  Συνεργαζόμαστε με επώνυμους οίκους  δείτε περισσότερα εδώ

Σε ένα τοπίο τόσο ευρύ και ποικίλο, η ΙΒΕΑ είναι ένα σημείο αναφοράς για όλους, από επαγγελματίες έως απαιτητικούς.

Η ΙΒΕΑ είναι εξ ολοκλήρου Ιταλική εταιρία με πολυετή εμπειρία στον τομέα με διακρίσεις που έχουν αποκτηθεί από την περιποίηση των πιο δύσκολων και απαιτητικών χώρων πρασίνου: τα γήπεδα του γκολφ!

Είναι μια εταιρεία που σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται τα μηχανήματα της έχοντας κατά νου μια βασική αξία: τη Ποιότητα. Τα μηχανήματα της, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με τη μέγιστη προσοχή, με πληθώρα μοντέλων και χαρακτηριστικών, διακεκριμένα στην παγκόσμια αγορά, μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες από ένα ιδιωτικό κήπο έως ένα δημόσιο πάρκο.

Στην παραγωγή τους, γίνεται χρήση πρώτων υλών υψηλού επιπέδου και νέων τεχνολογιών και μεθόδων, ώστε να λειτουργούν καλύτερα, πιο εύκολα, με μέγιστη ασφάλεια και να έχουν ιδιαίτερο σεβασμό για το περιβάλλον.

 Η ΙΒΕΑ παρέχει 2 χρόνια εγγύηση στα μηχανήματα παραγωγής της, επιβεβαιώνοντάς έμπρακτα την ποιότητα, σταθερότητα και στιβαρότητα τους.

Κατάταξη ως προς
Κατασκευαστής:
Αποτελέσματα 1 - 24 από 94

Προϊόντα

Επικοινωνία

Διεύθυνση : ΑΛ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 42 ,Ν. ΙΩΝΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΚ. 14 231

Τηλέφωνο: +30 210 2774701
Κινητό: +30 6974645458

Πληροφορίες: info@toolhouse.gr
Πωλήσεις: sales@toolhouse.gr
Υποστήριξη: support@toolhouse.gr

Βρείτε την Toolhouse  στο Χάρτη: (Google Maps)

Μείνετε συντονισμένοι
Νέα Μηχανήματα - Προτάσεις - Προσφορές

news

 

Μηχανήματα σε δράση

youtube-channel-toolhouse

Facebook σελίδα

youtube-channel-toolhouse