Για τηλ. παραγγελίες +30 210 27.74.701

  
 x 

DEFINITIVE CLM

Εγγυόμεθα άμεση παράδοση, των μηχανημάτων στο χώρο σας,καθώς και την άρτια τεχνική κάλυψη.  Συνεργαζόμαστε με επώνυμους οίκους  δείτε περισσότερα εδώ

  

Η Definitive CLM είναι η Ιταλική εταιρία - ηγέτης στο σχεδιασμό, την κατασκευή και πώληση, έτοιμων ή κατά παραγγελία, πιστοποιημένων ραμπών φόρτωσης αλουμινίου. Είναι πλέον μια εταιρεία αναφοράς στον κλάδο, βασιζόμενη στον επαγγελματισμό, την εμπειρία, την επιλογή των καλύτερων κραμάτων αλουμινίου, τον προσεκτικό σχεδιασμό και τις αυστηρές δοκιμές.
Η παρουσία της εκτείνεται σε περισσότερες από 60 χώρες και είναι σε θέση να εξασφαλίσει τα υψηλότερα πρότυπα εξυπηρέτησης και υποστήριξης.

Από την ίδρυσή της το 1992, η CLM ειδικεύεται στις ράμπες αλουμινίου για οικοδομικές και χωματουργικές εργασίες ενώ με την πάροδο των ετών επεκτάθηκε σε άλλους τομείς. Το 2016 εντάχθηκε στο Definitive Group για να ενισχύσει τη διοίκησή της και τις εμπορικές της στρατηγικές και με στόχο να προσφέρει όλο και περισσότερο καινοτόμα προϊόντα στην αγορά.

Η Definitive CLM πληροί τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας και χρησιμοποιεί κράματα αλουμινίου υψηλής αντοχής για να προσφέρει προϊόντα που είναι τόσο ασφαλή όσο και εγγυημένα.
Είναι πιστοποιημένη από την TUV Rheinland Italia τόσο για τις εσωτερικές διαδικασίες όσο και για τις διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου. Έτσι, κάθε ράμπα συνοδεύεται από πιστοποίηση συμμόρφωσης με τα ισχύοντα πρότυπα ασφαλείας. 

Κατάταξη ως προς
Κατασκευαστής:
Αποτελέσματα 1 - 24 από 299

Προϊόντα

Επικοινωνία

Διεύθυνση : ΑΛ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 42 ,Ν. ΙΩΝΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΚ. 14 231

Τηλέφωνο: +30 210 2774701
Κινητό: +30 6974645458

Πληροφορίες: info@toolhouse.gr
Πωλήσεις: sales@toolhouse.gr
Υποστήριξη: support@toolhouse.gr

Βρείτε την Toolhouse  στο Χάρτη: (Google Maps)

Μείνετε συντονισμένοι
Νέα Μηχανήματα - Προτάσεις - Προσφορές

news

 

Μηχανήματα σε δράση

youtube-channel-toolhouse

Facebook σελίδα

youtube-channel-toolhouse