Για τηλ. παραγγελίες +30 210 27.74.701

  
 x 

Η Εταιρία

Η εταιρεία «ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΣΤ. ΘΕΟΛΟΓΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.»  με διακριτικό τίτλο TOOLHOUSE ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με κύρια δραστηριότητα την προμήθεια μηχανημάτων για τον κατασκευαστικό κλάδο, τεχνικές εταιρείες, επαγγελματίες τεχνίτες κάθε είδους αλλά και για τους απαιτητικούς ερασιτέχνες.

Η φιλοσοφία που διέπει τη λειτουργία της TOOLHOUSE εστιάζεται στην πελατοκεντρική της προσέγγιση με έμφαση σε ολοκληρωμένες μεθόδους εξυπηρέτησης πριν αλλά και μετά την πώληση.

Οι μεσοπρόθεσμοι στόχοι της εταιρείας συνοψίζονται στην περαιτέρω εδραίωσή της στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού ως μιας εξωστρεφούς επιχείρησης, προσανατολισμένης στην απρόσκοπτη εξυπηρέτησή των πελατών, καθώς και στη διεύρυνση των συνεργασιών με τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς Οίκους στο χώρο των μηχανημάτων.

Δεδομένων των παραπάνω, καθίσταται σαφές ότι όλες οι προσπάθειες του υψηλά καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού αποσκοπούν στην βελτιστοποίηση των καθημερινών διαδικασιών, προκειμένου αυτές να αποτελέσουν το εφαλτήριο μιας διαρκούς αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών.

 Τέλος, αποτελεί ακλόνητη πεποίθησή μας το γεγονός ότι οι συνεχείς προκλήσεις που ανακύπτουν στο ευμετάβλητο οικονομικοκοινωνικό περιβάλλον αποτελούν ευκαιρίες ουσιαστικής διαφοροποίησης προς όφελος του τελικού καταναλωτή και της αγοράς εν γένει.

 

 Οι Συνεργασίες μας

Περί τα μέσα της δεκαετίας του 2010, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής της, προχώρησε στην εισαγωγή επώνυμων προϊόντων από καταξιωμένους Ευρωπαϊκούς Οίκους, αποσκοπώντας στον εφοδιασμό της ελληνικής αγοράς με αξιόπιστα μηχανήματα αυστηρών προδιαγραφών.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι EPPLE, HOLZMANN, ZIPPER, BATTIPAV, MECCANICA BENASSI, LUMAG, JANSEN, GÜDE, GENMAC, E.C.E., DEFINITIVE, CECCATO, PERUZZO, ΙΒΕΑ, κ.α.

Η αποδοχή και αναγνώρισή τους από το σύνολο της αγοράς, επιβεβαίωσε την ανάγκη επιλογής προϊόντων με άριστη σχέση ποιότητας / τιμής, που ανταποκρίνονται πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις των αγοραστών.

 

Οι Εγκαταστάσεις

Ταυτόχρονα, και συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία παρά την γενικότερη κρίση, αποπεράτωσε την ανέγερση νέων κτιριακών εγκαταστάσεων στην Ν. Ιωνία με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό (έξοδος Λ. Ηρακλείου), την Εθνική Οδό (όπισθεν Κόμβου Renault και φανάρια "Βλάχου"), αλλά και του κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας (Κηφισίας, Ηρακλείου, Δεκελείας).

Η νέα μας διεύθυνση είναι: Α. Παναγούλη 42, Ν. Ιωνία, Αττικής – Τ.Κ. 14 231

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν :

  • Γραφεία.
  • Αποθήκες αποκλειστικά για τις ανάγκες εξυπηρέτησης των συνεργατών και των πελατών όσον αφορά την τεχνική υποστήριξη και την διαθεσιμότητα ανταλλακτικών.
  • Έκθεση.

 

Διαδίκτυο

Η TOOLHOUSE, από την ίδρυση, της έδωσε μεγάλη βάση στην παρουσία της στον ολοένα αναπτυσσόμενο χώρο του διαδικτύου.

Έτσι δημιούργησε τους ιστότοπους www.iosifidis-tools.gr και www.toolhouse.gr οι οποίοι συγκαταλέγονται μεταξύ των πρωτοπόρων ηλεκτρονικών καταστημάτων που ηγήθηκαν στην δημιουργία του συγκεκριμένου κλάδου στην Ελληνική & Κυπριακή αγορά.

Οι παραπάνω διαδικτυακοί τόποι διαθέτουν μία ευρύτατη ποικιλία επώνυμων μηχανημάτων, κατάλληλων για τις πιο εξειδικευμένες χρήσεις και εφαρμογές ενώ εμπλουτίζονται διαρκώς με νέα καινοτόμα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας.

Επίσης έχει δημιουργηθεί το ενημερωτικό  κανάλι στο YouTube ToolhousePowerTools με βίντεο που περιέχουν παρουσιάσεις, τεχνικές λεπτομέρειες και επιδείξεις χρήσης των προϊόντων μας.

Τέλος, ανταποκρινόμενοι στις τάσεις της σημερινής εποχής, η TOOLHOUSE εντάχθηκε στον χώρο της κοινωνικής δικτύωσης με τις σελίδες της στο Facebook, Toolhouse & Iosifidis-Tools.

 

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η TOOLHOUSE πρεσβεύει ότι το ανθρώπινο δυναμικό είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας σε κάθε εταιρία. Οι συνεργάτες μας είναι επιλεγμένοι βάση της τεχνογνωσίας τους, της ενημέρωσης και κατάρτισής τους, της εμπειρίας αλλά και του τρόπου επικοινωνίας και κατανόησης των αναγκών των πελατών μας.

Με αυτόν τον τρόπο η TOOLHOUSE εγγυάται ότι θα σας προσφέρει ενημέρωση, τεχνική υποστήριξη αλλά και συμβουλές σε οποιοδήποτε στάδιο της αγοράς βρίσκεστε (Pre & After Sales) με γνώμονα τις τωρινές αλλά και μελλοντικές σας ανάγκες.

 

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

 

Φιλικά,

Η ομάδα του TOOLHOUSE

Επικοινωνία

Διεύθυνση : ΑΛ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 42 ,Ν. ΙΩΝΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΚ. 14 231

Τηλέφωνο: +30 210 2774701
Κινητό: +30 6974645458

Πληροφορίες: info@toolhouse.gr
Πωλήσεις: sales@toolhouse.gr
Υποστήριξη: support@toolhouse.gr

Βρείτε την Toolhouse  στο Χάρτη: (Google Maps)

Μείνετε συντονισμένοι
Νέα Μηχανήματα - Προτάσεις - Προσφορές

news

 

Μηχανήματα σε δράση

youtube-channel-toolhouse

Facebook σελίδα

youtube-channel-toolhouse